30 Oktober 2009

Halloj!

Nu var veckan gjord och för många av er är la de helg.
För mig är de inte de, För ja jobbar hela helgen. Dock lite kortare dagar såklart.
Idag har de varit full fart, på förmiddagen kände ja mig som ja va telefonist eller nått.
Det ringde stup i kvarten och uppstod lite mindre problem som resulterade i en massa uppringningar för min del. Men de gör inget, ja är en problemlösare. Jag tycker att de är rätt kul, skulle kunna tänka mig att sitta i en växel faktiskt, men de får bli en annan gång eller ett annat liv. Pratade till o med helt hygglig engelska med en i telefon. Ja är skitbra på engelska, men inte med folk som pratar engelska tillbaka. Då får ja kramp. HAHA! Men de är ju övning o vana som krävs .
Ja har väldigt underbara arbetskamrater, vi har riktigt roligt på jobbet. De är så goa.
De gör mina dagar mycket enklare.
De är mycket på gång på Brändmarks blommor. Vi har fått ny belysning på parkeringen, nästa vecka byter vi tak. Åse har en massa roliga ideer på gång, de är härligt när de händer mycket. Att jobba på ett företag där de hela tiden utvecklas gör att man själv taggas att göra bättre ifrån sig o bli ännu duktigare.

Efter jobbet blev de kyrkogården med Frida. Kyrkogården tänker ni? En fredagskväll? Jo men de är ju ändå alla helgona. De är så vackert att gå där denna helgen. Hundra tusentals ljus tända överallt. Ja får en slags lugn när ja går där. Få tänka på våra kära som inte längre finns hos oss, tända ett ljus och va glad för de man har, livet är orättvist, fruktasvärt orättvist.
Härligt o träffa Frida o få prata lite, jag har alldeles för lite tid för mina vänner.

När jag kom hem hade Älsklingen lagat mat, fläskfile, potatisgratäng och BEA-sås.
De va så gottit så, lite mycket points men de får va. Niklas hade faktiskt hittat en BEA som bara va 8%. De va ju toppen. De är ju inte helt fettfritt, men ja gillar ju sås. Men man märker ju att magen inte är van att äta så mycket fet just nu. Den va inte lycklig, o nu mår ja till o med lite illa. Somliga straffar gud med de samma. =)


Hockey har de varit idag med, ingen som är titt-bar bara. De är ju allsvenskan, de matcherna går ju på Viasat Hockey. Vi funderade ett tag att kanske beställa den. Men de va ju svindyrt och enligt deras schema så skulle de inte visa en enda BHC match denna sidan nyår. Illa.

Lite komentarer om dagens matcher.

Växjö - Bofors 6-0  : Bofors ledde ju lite överaskande serien innan denna matchen. Jag hade nog trott på en jämn match. Men ja hade tydligen fel. Nu tappade Bofors ner till 5 plats. 

Örebro - Malmö 4 - 7: Örebro är ju nykomlingar o borde inte kunna rubba Malmö De hade 1-0 på dem i första perioden men tappade ordentligt tillslut. Malmö gick nu upp i serieledning.

AIK - Björklöven 4 - 2: Björklöven har haft en väldigt dålig inledning. De va helt värdelösa när de va nere o mötte BHC o de förlorade. Namnet Björklöven förknippas ju med toppen och brukar ge AIK lite match. De gjorde de nog också idag, de vann skotten med 31-29. Men de är ju svårt o veta hur matchen har varit utan o sett den.  ;)

Västerås - BHC  3 - 2: Vi blev väldigt lyckliga när vi såg att BHC ledde med 0-1. Men sen gjorde Västerås 1-1 2-1 och 3-1. BHC och remstam svarade ganska snabbt med att reducera men sen blev de inte mycket mer. Synd, de var ju uppe i 7 matcher utan förlust, men men de kommer mer vinster. 
BHC ligger nu på 7de plats med 23 poäng och näst efter sig Almtuna, Örebro, Västerås med 18 poäng. Både Almtuna o Örebro har en match mindre spelad. På onsdag är de dags för match i ishallen emot Troja, o då är de slakt ;)

Troja - Leksand 3 - 2 (efter straffar.)  : Troja ska inte kunna rubba Leksand tycker inte jag. Leksandhar varit väldigt ojämna. De kan vinna stort över topplagen men förlora emot mellan lagen. Konstigt. Har de för mycket gamla stjärnor kanske? De har ju tagit över både Pelle Prestberg, Peter Nordström och Thomas Totto Rhodin. Saknar mina goa kommar från Färjestad. De ska bli jätte kul o se dem i íshallen om några veckor. =)
Iallafall är de inte bra att Troja får självförtroende tills på onsdag.





Natti alla. Tänk på mig när ni är lediga imon ;)
Puss på er.


 



29 Oktober 2009

Tjohej, nu är ja tillbaka igen.

Inte skrivit på ett tag. Har inte orkat helt enkelt.
Just nu jobbar jag väldigt mycket. Denna veckan jobbar ja Måndag till Söndag, heldagar.
De är roligt o jobba denna veckan så ska man ändå jobba så så ska man göra det denna veckan.
De är ju allahelgona veckan, då säljer vi mycket gravdekorationer o de får ju snabbt o bra.
Åse har mycket o göra med så ja får göra mycket sorgbinderi. De är ju alltid kul =)

I måndags va ja på Spining, de va riktigt roligt. Men efter 10 min trodde att ja skulle få lämna rummet.
När man skule stå upp o cykla så klarade inte mina ben o hålla sig uppe. Ja tror de kallas mjölksyra, men ja vet inte, för ja har aldrig haft de innan. Haha.
Träningsverk hade ja, de klarar jag, men att känna som att man har fått en lastbil i rumpan, de är ingen höjdare.
Kan man med att ta med sig en kudde nästa gång? Hihi.
De säger att de ska försvinna efter några gången, man får hoppas de iallafall.
Får väl köpa mig ett par sånnadär riktigt snygga cykelbyxor med kuddar i. Haha.
Ska iallafall boka in ett nytt pass just nu.

Idag va de andra besöket på viktväktarna. Va lite nervös över att ja hade gått upp i vikt imed att ja inte skött mina points så bra när vi var iväg i kiel o sådär. Jag hade iallafall gått ner 0,4 kg. De är ju alltid något.
Jag köpte viktväktar-bars, som ja kan äta om ja skulle bli lite godissugen. De är bara 2 points i dem, köpte caramel, den va helt oki. Va ju tvungen o testa ju. =)


Är så fruktansvärt shopping sugen, men fick bara ut 10000 i lön. De är ju värdelöst, speciellt när skatten på bilen kom denna månaden. Men nästa lön blir desto goare, men då är de nästan jul ju.
Ja får fjäska med älsklingen, ja måste ha ne vinterjacka.
Deichman har ju öppnat i knalleland nu med. SKOR SKOR SKOR!

Puss på er.


20 Augusti 2009

Tjenix!

Idag är de ingen vanlig dag, för de är Åsas födelsedag.
Åsa på mitt jobb alltså. Hon jobbade inte idag så meningen att de skulle köpt tårta o sådär igår. Men inget fungerar ju utan mig så de hade ju ingen fixat. Vi ringde o sjöng i telefonen. Tårta får de fixa på torsdag, om nu någon kommer ihåg de. För då är ja ledig med.

Va iallafall ganska skönt o va tillbaka på jobbet idag. Har ju inte jobbat ordentligt sen ja kom tillbaka från semstern. En av mina goa kunder sa till o med att hon hade börjat bli orolig för hon inte sett mig på så länge.
Nu däremot kör de på ordentligt. Nästa vecka jobbar ja varje dag, kommer bli hårt, men de är en rolig tid som kommer nu med alla helgona.

Efter jobbet blev de hockey. Borås HC - Sundsvall.
Anton Gustavsson skulle göra sin första match för BHC, men självklart hade de blivigt något konstigt med papprerna. Han va alltså inte helt spelklar.
BHC vann iallafall med 3-1 efter en tråkig 1a period, en fartfylld 2:a och en rätt dålig 3dje.
Skönt att de fortsätter att vinna även emot halvdåliga lag. De har ju vunnit emot topplag nu de senste, de ger självförtroende.

Snart är de dags för vaccination med, jag tillhör ju riskgruppen i med att ja har astma. Men jag har ingen lust att sätta mig nere på vårdcentralen o vänta i flera timmar. De hade ju ingen bra indelning heller då ja kunde gå.
De dagarna ja va ledig va ju för högre åldrar. Eventuellt får ja gå v 45.
Smulan berättade om någonstans de hade Drive-in vaccination. Du åkte bara förbi i bil och stoppa ut armen o fick en spruta. Fixat o klart. Vore la väldigt smart.

Puss på er!

19 Oktober 2009

Tjoflöjt.

Idag har de varit fixar dag. men de blev inte så mycket fixat som ja ville. Blir aldrig de.
De är konstigt att man inte får va i fred i sitt eget hem.
Tvättade idag och hängde upp tvätten istället för i tvättskåpet för ja fick inte det att fungera Den ville bara spruta ut kalluft. Jag vet inte om de va ja som gjorde fel eller om den va sönder så ja vågade inte ringa hyresvärden.
Tillslut kommer kärringen som redan har trakasserat mig en gång, ringer på dörren och vill bli insläppt i torkrummet för hon skulle tvätta matta. Hon passade också på att påpeka att hon skulle tvätta efter mig, hon har ju varit på mig om städningen.
Så jag var självklart extra noga med städandet och i all stress stängde jag igen dörren med nyckeln kvar i tvättstugan, och den låser ju sig själv. Tur att man har en OK granne som man kan få hjälp av.
Nu när Niklas va nere och hämtade grejerna i torkrummet så fick han skäll för att ja inte hade ringt hyresvärden.
Hon tyckte att Niklas skulle ringa, han sa bara "Det har väl inte ja tid med, ja arbetar på dagarna. De kan du göra själv." Han borde ta hand om alla tanter o gubbar som trakasserar mig.
Ja orkar inte med skiten mer, ja vill flytta till hus!

Storhandling hann jag med me och efter de hämtade ja Niklas.
Blev att börja med maten direkt för vi va båda hungriga. Jag skulle ätit pyttipanna till lunch, men de blev inte av. De va dumt flr istället blev de att ja åt upp de sista chipsen i påsen. Onödigt. Sen blev de lite choklad i kväll med, va ju tvungen o testa den nya, Marabou Youghurt-Raspberry. Den va väldigt god faktiskt. De tyckte dock inte Niklas. De är ju bara bra.



Det blev kyckliggratäng idag, den är faktiskt riktigt god. Fick den oss Lena o Bengt när vi var där häromdagen förra helgen. Den Innehåller ca 7,5 points per portion + pasta, ris eller va man vill ha till. Tänkte ja skulle skriva med receptet, så får ni testa den själva om ni vill.


Het kycklinggryta.

500g gillad kyckling
1 Paprika
1 Rödlök
1 Vitlöksklyfta
1 tsk olja att steka i
Maizena redning.
½  tsk sambal olek
½ dl Mango chutney
1½ dl matlagningsgrädde, max 12%
1½ dl Lättmjölk
1 tärning grönsaksbuljong
1dl riven ost, max 13%


Resa den grillade kycklingen. Skär i mindre bitar och lägg i ungfast form.
Hacka lök, rödlök och vitlök. Fräs dem mjuka i stekpanna.
Lägg över i en kastrull och tillsätt sambal olek, mango chutney, matlaggningsgrädde, mjölk, grönsaksbuljongen och ev lite soja för färg. Salta o peppra, smaka av. Låt koka upp och red sedan med maizena.
Låt koka under lock i minst 5 min.
Häll sedan såsen över kyckligen och strö över osten.
Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 10 min.
Servera med ris el. potatis.



Hoppas de smakar, ja tycker de är gottit iallafall.
Puss på er alla.


18 Oktober 2009

Då var man hemma då ja.
I torsdags va de ju dags för kryssning till Kiel. Hämtade Niklas från jobbet vid 15:30 och hem till Mamma o Pappa, bara packa om grejerna till en lite större bil där vi kunde få plats allihopa, Vi 4a + Therese o Walle.
Sen åkte vi ner till Hansens där kallabaliken började med en gång.
Pia hade gett våran bokningsbekräftelse till Far, men den hade ju han inte en anning va den va, så de va bara för Pia att åka till jobbet och skriva ut en ny. Tur att hon sparade den iallafall.
Sen skulle pappa hämta något i husbilen som står hos Hansen, då hade den laddat ur så han fick inte ur nyckeln och självklart va inte det de skulle ha i husbilen så de fick åka hem o leta hemma, och självklart gick inte båten då vi trodde utan en halvtimme tidigare.
Efter ett par öl där sen drog vi oss emot Göteborg.
Vi kom på båten utan problem, även om de hade möblerat om lite i hytterna. Enligt nyckelkorten så skulle jag sova ihop med Mamma, Therese med Pappa och Niklas o Walle ihop.
Tur att de inte va obligatoriskt. ;)
Familjen Hansen fick de däremot lite jobbigare. De hävdade att de inte hade betalat deras resa, att de fattades över 3000 kr. Men Pia va ju helt säker på att allt va betalt, så hon stod på sig. De slutade med att Emma o Rickard fick heta Sandra o Niklas och Pia o Thomas fick heta Maritha o Göran. Men de gick ju bra det med.

Resan började med att vi tog o skålade för pappa i deras rum och lite rom o cola och gin o tonic.
Mat bjöd Pappa på i buffe-restaurangen. Den va ingen vidare tyvärr, men efterrätterna va goda.
Blev points-löst i helgen.
Kvällen avslutades med lite dans och musik. Va ett riktigt bra cover-band som spelade båda kvällarna.
Natten gick bra och vi klarade nästan att sova i samma lilla 70säng ja o Niklas.

Frukost buffe kl 8a, fanns mycket gott. Åt inte mycket av de goda, för ja vet att de inte är bra.
Ändå tog de ungefär 15 min innan min mage blev helt förstörd. Åkte i land kl 9 o sen vidare till Citti för att köpa sprit. Vi hann inte utanför hamnen innan min mage rasade igen. Självklart åkte vi vilse 700ggr innan vi kom fram o ja va påväg att göra på mig 18 ggr eller nått innan ja äntligen fick tag i en.
Sen fick ja springa 5-6 ggr till och gick i ett töcken i flera timmar. De va ingen rolig upplevelse.
Vi handlade mycket gott, rött vin, öl, rom, sprit, whiskey o en massa annat.
Vi gick en sväng i köpcentret och Niklas köpa 2 snygga skjorta bland annat.

Vid 14 åkte vi in till Kiel igen och käkade på ett stekhouse som Mor o Far o Hansens alltid äter på när de åker varje år. Riktigt fina köttbitar. Den ja tog hette Mrs Rumpstek. Serverades med bakpotatis o Vitlöksbröd, mumsigt.
Sen blev de en sväng i ett köpcenter där, Karstadt tror ja de hette. Självklart hittade ja ett par underbara skor på Deichman sko. =)



Vid 17 åkte vi på båten iallafall o sen blev de en lite tupplur på rummet.
Resten av kvällen pratar vi inte om. För jag mådde inte bra. De började gunga och slå o kränga o blåsa o allt.
Ja var rädd o Niklas va inget att stödja sig emot just då. Fick natta honom vid midnatt. Sen sov han som en stock fram till 7. Jag va livrädd hela natten, de slog nått fruktansvärt i båten såfort de kom en stor våg. Vilket va ofta.
45 minuter sov ja på hela natten. Rensade mobilen på gamla sms, pluggade slager från ett spel ja hade med mig, spelade på mobilen. Längtade hem nått fruktansvärt.
Tillslut blev klockan 8a o de va dags för frukost o sen äntligen av.
va hemma vid 10 o sen naaaana!
Ja kan säga att de gungar fortfarande för mig.

Idag har de varit kalas, först hos Anna o Mikael sen hemma, hos mor o far o fira Pappa med farmor o Siw.
Just nu är de Dexter som gäller, säsong 2.

De har varit alldeles för mycket död nu på några dagar.
En i pappas o deras radhus har förlorat sin man och en i radhuset ijämte förlorat sin fru.
En 17åring från Trandared och en annan som gick på särla samtiigt som mig har dött på mindre än en vecka.
Hemskt, nu får de ta slut.

Har köpt en ny mobil också, ändrat till abonnemang hos 3.
Hoppas att de funkar bra, ska bli skönt o inte hålla på o fylla på hela tiden.
De blev en rosa Sony ericson T715. Här har du den:






Här kommer lite bilder från helgen.


Mammas underbara skor.

Mammutt o Papputt

Therese o Walle

Rickard och hans (eller min ;)) drink

Rickard o Emma funderar på va de ska äta.


kommer mer bilder på Facebook.
Puss på er.

15 Oktober 2009

Packat, duschat och nu är de bara dags o göra sig i ordning o sen åka o hämta Niklas.
Sen blir de direkt till Mor o Far sen vidare till Hansen.
Ska bli jättekul, kryssning till Kiel.
Hoppas att de också går bra för Emma och att hon hinner hem i tid, men de tror ja.


Idag fyller min underbara Pappa 50år, och de ska vi fira på båten.
Älskar dig Papputt!




Och imon fyller Rickard också. Grattis =)

 

Ha de bra hemma.

Puss på er!


14 Oktober 2009

Pust o stön, nu är de äntligen lite lugnare, ett tag iallafall.
Niklas mådde mycket bättre när han vaknade i tisdags. Fortfarande rätt ont i huvudet men inte alls i närheten av de som va i måndags. Undra va de va för konstigt?
Jag retade han lite grann, han har ju aldrig varit bakis, så ja sa att han fick igen allt de nu. Tyo 7-8 års bakfylla på samma gång, tänk er de. Uscha.
Själv har jag också haft lite ont i huvudet, men de är inte alls så mycket som Niklas, men de är samma slags huvudverk.

Igår va de insperationskväll med Interflora på Almås. i år hade de tagit bort maten innan så vi beställde lite Thaimat och satt hos Cheferna och åt. Sen på almås va de lite glögg, Pepparkakor o annat mums o lite mingel.
Sen va de julinspiration, de va ingen höjdare. Va la en del kul som man kunde ta åt sig. Men till o med jag, som älskar Babyrosa, tycker inte de är nått för julen.
När klockan började närma sig halv tio började vi bli alldeles för trötta. Åsa bröt ihop när kursledaren tog fram en bordsdekoration som tydligen såg snuskig ut, jag såg inte de, men ja skratta ändå. 
Började jobba kl 8 och va hemma 22:30. Då får man var trött.

Imon fyller Papputt 50 år, då drar vi en kryssning till Kiel. Mor Far Jag Niklas Therese Walle, Pia o Thomas Hansen, Rickard och Emma. Båten går kl 19 imorgon kväll. Jag har aldrig åkt den förut, så de ska bli riktigt kul. 
Hoppas att de inte gungar förmycket bara, med den går ju i lugna vatten. Jag har köpt åksjuk tabletter, åksjuke tuggummi och sånna där armband som ska trycka på någon nerv så att man inte blir sjösjuk. Håller tummarna att vi inte behöver använda nått av de. men de är ju alltid bra att ha. Nu ska ja bara komma på va ja ska ha för skor med mig.

 






Lite höst inspiration.
Puss på er alla!


12 Oktober 2009

Fy fan vilken dag. men börjar med helgen först.

Lördags va vi hemma hos Lena o Bengt och käkade o tittade på fotbollen.
Fotbollen va la ingen vidare men vi hade väldigt trevligt.
Pointsen räckte väl inte riktigt men de får vara så länge.

Söndags va lite bakis i början men efter en hel del "Dexter" avsnitt o sen blev de Hockey.
BHC vann en helt värdelös match emot Björklöven med 4-0.
Både lagen va värdelösa, men de va en rätt rolig match. De gjorde ju så många misstag att de blev roligt tillslut.
Målvakten Idoff gjorde en jätte tabbe när han skulle slå ut pucken och gjorde de till en Björklöven spelare så han fick HELT öppet mål, o han MISSAR! En jävla tur. Sen råkade Björklöven Målvakten i luven på en BHCspelare. Jag kan nog inte komma på att ja sett ett sånt slagsmål innan.
Mitt i Hockeyn fick Niklas väldigt ont i huvudet.

De har hållt i sig, så när han skulle till jobbet i morses så fick han vända på parkeringen. Han hade så ont så han kunde inte röra sig. Då hade han feber med. Som tur va ja ledig idag så vi sov en stund sen åkte jag o handlade lite migräns tabletter o så.
De hjälpte inte alls så vid 17 ringde han till sjukvårdsupplysningen och de fixade en tid uppe på akuten.
Vid de här laget hade han börjat må illa med. Läkarna visste ingenting, förstod ingenting. Så efter 2 timmar blev vi hemskickade igen med recept på starka värktabletter. Han fick inte behålla dom alls, de kom upp igen.
Nu mår han lite bättre iallafall.

Ja har varit sååå orolig o gråtit o gråtit. Patetiskt ja vet, de hjälper inte mycket att gråta. Men ja är sån, ja är gråt-månniska. Ja måste gråta.
Ja är livrädd för att förlora min älskling. Han betyder allt för mig.





Håll tummarna nu, att han är bättre imon, Annars blir de akuten igen.
Fast ja jobbar imon.






Puss på er allla


10 Oktober 2009

Tjoföjt.
Just nu är de lite uppvärmning och fixning som gäller.
Vi varvar mellan Hockeyn (just nu leder Färjestad med 2-0 över djurgården.) och travet, de gick inte bra för Niklas tippningen idag. Vi vinner miljonerna en annan gång ;)
Ikväll blir de mat och fotboll på Sonatgatan, hämtningen kommer att ske vid 17:30 så nu börjar de bli brottom.

Med pointsen gick de bra med igår, fick 4 över. De kommer nog gå åt på sprit idag, men tror inte ja kommer att räkna efter så mycket. Va ju ute o gick 1 timme igår, sen gick vi hem från middagen hos B&C.
I förmiddags gick ja faktiskt ner och hämtade bilen med. Rätt duktig är ja nog. 

Ne nu måste ja sminka mig. 
Ha en bra lördagskväll och hoppas Sverige vinner.
Puss på er! 


 

9 Oktober 2009

Just nu sitter ja här o lyssnar på Winnerbäck. Riktigt bra, speciellt den nya låten. Längtar tills de är dags för konsert i Boråshallen =).
Har precis ätit min 5,5-points frukost. Efter 2/3 av min macka kom ja ju på, man ska ju njuta, äta sakta och inte stressa sig i maten. Jag har stressat i mig mat i hela mittt liv. De är inte lätt att lugna ner sig, de är ju en vana att inte tänka, bara äta. Men den där 3djedelen som var kvar, den blev faktiskt väldigt god tillslut. De ja ätit innnan smakade ingenting, ja hann ju inte känna någon smak innan ja svalt och tagit en ny tugga. De är ju som Greta, vovven, hon tuggar ju bara en gång med o sen är de tillbaks på tiggande. 
De är nog en hemsk liknelse, jag blir heller aldrig nöjd, vill alltid ha mer.  Även om ja är så fruktansvärt mätt, så äter ja ändå mer, de är ju gott. Men är de verkligen så gott?

Jag måste lära mig att bli nöjd!
O när ja har lärt mig de så kanske inte de gör så ont o strutta omkring i alla mina underbara skor ja äger, jag kanske får på mig de där fina kläderna ja har, jag kanske kan köpa de där snygga underkläderna som ja önskar att ja kunde känna mig snygg i?





Puss på er alla!

8 Oktober 2009

Idag har jag varit på mitt första viktväktarmöte. De ska bli väldigt intressant att se hur de ska gå.
Vägde in mig på 94,1 kg. Om nu vågen på Vårdcentralen när ja va där på astma besök har ja gått ner ca 3 kg under sommaren. De vore ju inte illa. Men man vet ju inte alls, man ska ju alltid försöka väga sig på samma våg. Ja antar att VVs vågrar stämmer, annars är de ju katastrof.
Räknade ut att för mig blir de 26 points om dagen. 
Så räknar du ut points för just dig.
Du plusar alltså ihop svaren på frågorna:

Kvinna: 7 Man: 15
Hur gammal? 18-20=5 21-35=4 36-50=3 51-65=2 Över: 0
Hur mycket väger du, ta första siffran i vikten, om du väger över 100 så är de de två första.
Hur lång? Under 160= 1 ÖVer 160= 2
Hur är ditt jobb? Sittandes=0 Varierande=2 Rörelse hela tiden=4 Hårt=6


Mitt blir alltså 7+4+9+2+4=26.


Sen kan man ju spara points, 4 om dagen, men inte längre än en vecka. 
Hinner inte spara upp några till helgen så de får bli lite över de tror ja. 
Ett glas rött vin är ju heeela 2,5 points.  AJAJ! men de är ju betydligt bättre än öl, där de 2,5 i en 33a, de dricker man ju en hel den en kväll.

Planen för imorgon ser väl ut ungefär så här.

"Frukost" (Blir väl vid 12-13 imed att ja är ledig)

1 glas juice= 1,5 points. 1 Grov Macka med smör= 2. 1ägg= 2              TOTALT=5,5

Mellanmål

1 Banan  (Mellan)         TOTALT= 1,5

Middag (Hos Birgitta o Curt så vet inte riktigt va vi får, men gissar ungefär.)

Potatis/Ris= 4 points    Revben 125gr= 6    Sås= (uppskattar) 5                 TOTALT=15

Totalt av detta är de 22 points, då har ja 4 points kvar till vin. WIIIHO! Haha  

Önska mig lycka till!

 

Idag fick färjestad storstryk, men de har vi redan glömt!

Puss på er!

 

 

 


6 Oktober 2009

Idag har ja haft en nära-döden-upplevelse. Njae de kaske inte va så allvarligt.
På fikat på jobbet satte ja en vindruva i halsen. De va riktigt obehagligt. Stackars Johanna blev livrädd, de måste ha låtit värre än de var. Fick upp druvan iallafall, de va la bra. Haha.

Blev ut o äta idag på lunchen med Johanna, de är alltid trevligt.
Var på astern och käkade pasta Carbonara. Väldigt gott, men de va nog inte riktigt någon viktväktarmat.
Efter jobbet hade ja tänkt att ja skulle få med lillasyster och gå 5km på kransmossen, men hon hade ont i ryggen. Fick iallafall med mig Älsklingen ut o gå en sväng. Mys.

Igårkväll, när vi skulle sova, så började vi diskutera vilka som var Sveriges största städer. Vi kom väl fram till de 3 första, de är inte så svårt. Men var kommer Borås?
Niklas somnade, men ja kunde inte sova. Ja va ju tvungen o kolla upp detta.
Så här är resultatet.

1. Stockholm
2. Göteborg
3. Malmö
4. Uppsala
5. Västerås
6. Örebro
7. Linköping
8. Helsingborg
9.  Jönköping
10. Norrköping


Borås kommer på 14de plats.
Källa är Wikipedia, och detta är enligt folkmängd.


Min Niklas är allt för mig! ♥

3 Oktober 2009

Tjoflöjt.
Sitter här med massa ljustända, Älsklingen ijämte mig och höstrusket utanför fönstret och Hockey på Tv. Kan de blir bättre? Färjestad vann ju till och med sin match.

Idag har de varit jobb för hela slanten. Gillar inte alls att jobba helg Jobbigt att veta att Niklas är hemma o ja kunnat va hemma med honom. Men men får man jobba med de man tycker om så får man ta lite negativa grejer med.

Just nu känns de inte som vi alls kommer bli friska ja o Niklas. Mår inget vidare på morgonen.
Niklas är hängig, ont i kroppen och ingen matlust. När ska man bli av med den här skiten.

Hittade ett gammalt fint kort på mig, som kommer bli lite av en peppning till mig själv.
Gillar starkt detta kortet, ser helt lagom ut i vikt.


RSS 2.0