Tisdag 22 Mars

har inte skrivit på ett tag. Är lite jobbigt o kämpigt just nu.
Har insett att jag är påväg utåt, har väl hela tiden vetat att jag inte haft någon direkt kontroll på vikten de senaste. Nu har ja hållt mig från socker i 1 vecka. De har varit svårt men har tänkt unna mig på lördag då jag ska ha tjejkväll här hemma.

Vi har ingen rolig tid varken som gått eller som är på väg.
Älsklingens Morfar gick bort i fredags och inatt gick hans gammelfarmor bort.
Så de blir nog dubbelbegravning på tisdag.


Tur vi har våra underbara vänner och familj!


Kram till er alla

Måndagen den 7 Mars

Hej hopp allihopa!
Nu har jag varit borta ett tag. Har jobbat en massa och hade skrivit ett fint inlägg så försvann allt och då tröttnar man ju bara helt enkelt.

Min älskade syster fyllde år förra veckan så vi va på kalas för henne. Mamma hade gjort god smörgåstårta och en väldigt söt men ack så god speciall-kladdkaka.
Till syster hade jag köpt en smyckeslåda, hon älskar ju smycken och då är de ju viktigt att man har dem i något fint. Köpte en till mig själv med =). Hon fick även 2 tavlor av mig med. Sen slank det med ett presentkort på kicks med. Hon blev mycket nöjd, tror jag iallafall. Jag hade ju slagit in mina presenter =).


Mammas goda kladdkaka med valnötter o kolasås.

Annars i veckan har de varit en massa jobb. Vi har bussresor som kommer o hälsar på oss en gång om dagen.
De strömmar in en massa folk från skåne som tittar o handlar. Jätte kul är det =)
Vi väntar tillökning på jobbet med. Våran kisselikatt MissLi väntar kattungar. Någon som vill ha en kattunge?




Helgen har också varit jobb. I lördags va vi uppe hos Walle och Syster på förfest. Inte för att vi skulle ut men va med iallafall. Jag körde för ja håller mig helst nykter jobbhelger. Härligt att komma ut o träffa människor.
Surt va iallafall att Färjestad förlora striden om 1a platsen (och 1 miljonkr) på att HV hade gjort fler mål.
De fick samma poäng, samma målskillnad men Hv hade gjort 20 fler mål (släppt in 20 mer än färjestad men man vinner på mest gjorda mål). De är helt otroligt. Va jag vet har de aldrig hänt.



Idag har vi varit på husvisning. På de där huset ja lagt ut innan.
Gillar huset skarpt men köket, toaletterna och tvättstugan är gammal o behöver rustas upp o de är ju mycket pengar. Tyckte om storleken och utformningen. Dock fick jag andningsproblem när jag var uppe på andra våningen. Misstänker mögel i taket. Men vet inget. Blev riktigt dålig iallafall.
När vi kom hem gick vi ner till Vice värden som hade öppen mottagning. Niklas råkade göra sönder en packning på handfatet när han skulle rensa den så vi behövde hjälp med det + blandaren i köket är både äcklig och dålig.
Vi skulle även kolla om man kunde byta våran fläkt också för den är precis värdelös.
Vi fixar röret och blandaren imorgon och ny fläkt inom snar framtid. Man blir lite splittrad, de är rätt bekvämt o bo i lägenhet.


Ligger o väntar på våren =)



Kram!

RSS 2.0