1 Dag kvar av 2007!

Ja nu va de bara 1 dag kvar av 2007, och imorgon blir de fest.

Skulle ha jobbat idag men vi hade lyckats komma långt med färdiga grejor att sälja så chefen frågade om ja ville vara ledig.  Det tackar man väl inte nej till? Känner att ja redan jobbar och jobbat så mycket denna månaden att ja kan va lite ledig. Det är värt allt i världen att ligga kvar i sängen o kramas med älskligen.
Efter en mysig morgon va de dags att åka till Farmor på kalas. Fyller 69, tror jag.
Åkte sedan o hämtade Syrran från jobbet i Viskafors. Hon frös o va på ett toppen humör =).
Men förstår att de är jobbigt nu när han är i Thailand. Skulle inte klara mer än några dagar utan Niklas. 

Igår va de en toppen dag för Sveriges småkronor, 3 perioden var fenomenal och de lyckades slå de där uppkäftiga små kanadensarna. När Forsberg slog in 4-3 efter en snygg pass från M.Backlund så stog vi upp skrek. På någon sätt är de roligare när småkronorna lyckas än A-laget. Det är ju de som är framtiden. Jocke Andersson har ju också lyckats toppen i landslaget. Skit kul  =)

Mindre kul ishockey dag idag. Färjestad förlorade hemma med 3-6 emot Timrå, icke gut. Eftersom de nu bara ligger 1 poäng ifrån Färjestad i tabellen. Brunnström däremot spelade en bra match och  låg bakom alla färjestads 3 mål. Han är ju kung =). Men de hjälper ju inte när de andra inte kan spela. Jönsson, Mattsson och Nordström borta. Men de är ju också bland de äldsta i laget, de måste ju lyckas utan dem.


För BHC gick de mindre bra med. De lyckades iallafall med oavgjort emot Boorks Almtuna, med 7 spelare borta. Joakim Andersson, Lars Eller och Philip Larsen till JVM och Hultqvist, Täng, Hansson skadade och Lund Magsjuk. 1 poäng är de upp till Almtuna och AIK. Efter 3-3 så är de nästan samma senario fortfarande. AIK o BHC har ju en mindre spelad efter isproblem. Må bara BHC hålla sig kvar i Allsvenskan, de är där de ska vara.

Va har hänt under 2007 då?

  • Fått fast jobb
  • Mari o Måns har gift sig.
  • Varit i Thailand
  • Therese har tagit studenten
  • Köpt ny Bil

Det var inte mycket, men året har varit bra. Under 2008 vet ja iallafall att nu ska mitt största problem tas tag i. Min vikt. Fått en liten sporre, 15kg för 5000kr. Ja men de ska vi klara. Ni får följa mitt kämpande här på bloggen.

Japps imon blir de fest. Fira alla våran Maliss på sin 23 årsdag, elller är de 24 Maliss? =).
Hoppas de blir party åt bara sjutton. Och att Jenny blir bättre. Vi tänker på Dig gumman.

Puss o Kram från Mig!


RSS 2.0