30 Maj 2010

Då va denna helgen över. En jobb som nästan bara har handlat om jobb, och Eurovision Song Contest såklart.
I fredags va jag ledig och efter mycket om o men så blev de den planerade storstädningen. Dammsög hela lägenheten. Under de flesta (de som jag kunde rubba) möblerna och skurade golvet. De blev så fint så. men de känns i ryggen fortfarande. På kvällen blev de middag hos B&C som vanligt.
Sen hem för o sova.

Igår ringde klockan 6:30. Påväg till jobbet blev de musik på högsta volym för o vakna.
De va full rusch hela dagen och en maaaassa beställningar. Skit kul och tiden flög bara förbi.
Hemma runt 16 och då blev de sova middag. Så skönt så men när Rickard och Emma kom så va jag fortfarande lite nyvaken men piggnade till ganska fort. Ja o Emma spelade lite kort medans Niklas o Rickard spelade NHL.
Vi kom fram till att kortspel är väldigt underskattat. Man spelar alldeles för lite kort. De bler ju nästan bara på semestern. Vi spelade Chicago och 500 och jag förlora som vanligt. Tur att jag inte är dålig förlorare =)
Vi lagade lite mat och så och sen va de dags för ESC.
Emma va väldigt skepptisk till de flesta låtarna men jag tyckte faktiskt att de flesta va helt oki.
Rumäniens låt va ju en riktigt sån som satte sig på hjärnan. "Playing with fire".
Tyskland vann tillslut och de tyckte jag va helt rätt. Låten va en låt som kommer hålla och väldigt mordern.
Lena, som sjöng va ju jätte charmig och alldeles chockad när hon vann. Stackars flicka.
Va roligt att de va en av "the big 4" som vann. Alltså de som ger mest pengar till tävligen. De är alltid bra för tävlingen. De va ju typ 12 år sen en av dem vann och 28 år sen Tyskland vann senast.
Gjorde lite ont att Sverige va sååå nära att gå till final, bara 5 poäng ifrån. De är klart att de skulle varit roligast om Sverige hade varit med men jag tror inte de hade gått så bra ändå.
Annars tycker jag att Norge ställde till med ett jätte bra arrangemang. Mellan akterna va inte allt för tråkiga som de annars brukar vara. Läckert att de fick med publiken och att de slapp att bara sitta i 3 timmar. Även kul att de fick med hela europa och man kände sig lite speciell när de visade lite bilder från Sverige.
De är så roligt tycker jag att så fort Sverige misslyckas med något så står de på aftonbladet "lägg ner skiten."
Vafan, Sverige lyckades inte ta sig till fotbolls-VM. Lägg ner den skiten med då. HAHA!
Jaja, jag längtar iallafall redan till nästa år.

Idag va de jobb som gällde igen. Fullt ös hela dagen. Konstigt att man glömmer för varje år hur mycker de faktiskt är o göra. Eller så blir mer o mer för varje år. Inte vet jag.
Efter jobbet va de iallafall middag hos mor o far o fira morsdag. Hemmalagade köttbullar, potatis, brunsås och lingon. Mums.
Mamma fick ett Amarone vin av mig, ett vin som hon verkligen tycker om men är lite för dyrt för att hon ska unna sig själv de. Från Mig o Therese med respektive fick hon ett presentkort på Köket.
Vi bestämde att vi ska gå ut o äta strax innan de åker till frankrike.
Nu ikväll har de blivigt gottit mys med ostbågar och "With out a Trace."


För er som undrar hur de går med mitt kämpande med vikten så har ja helt plötsligt slutat kämpa.
Så jävla onödig och när jag tänker på de, alltid efteråt, så blir jag så arg och besviken så jag får ont i magen.
De känns som jag har två personligheter. En som vill äta, o en som vill må bra. Det är svårt.
Men imon tänker jag ta en dag i taget!!


Puss på er alla!

28 Maj 2010

Idag har jag varit duktig. Dammsugit och svabbat golvet i hela lägenheten.
Dammsugit under sängen. De va på tiden kan jag säga. De blir inte gjort för vi har stora lådor med hjul under så de är inte så lätt o komma åt. Men idag har jag plockat ut allt och lyft alla möbler o dammsugit under. Tror inte de har varit så lite damm i denna lägenheten sen vi flyttade hit.
Men just nu har jag väldigt ont i ryggen. Men nu skiner de överallt iallafall.

Ja de blev ingen final för Sverige. De va väldigt tråkigt tycker jag för hon gjorde de bra.
Blir så trött på att alla tjatar om att de tycker att Christer Björkman ska avgå. Varför?
De är väl inte han som rösta fram den som vi ska skicka. De är ju vi Svenskar. De är väl vi som ska avgå i så fall. Nu blev de som de blev iallafall så vi får göra de bästa av de.

Varit på middag hos Älsklingens farmor o farfar som vanligt på fredagar och haft de mysig.
Nu sitter vi hemma och Älsklingen är väldigt uttråkad. Han vill hitta på nått men börjar jobba klockan 8a imon så är inte så pigg på de. De blir en hård helg i med att de är de är morsdag. 

Jag har nog fått ett munsår. Aldrig haft de innan. 
Jag hoppas att de är en finne bara. 

God natt på er alla!  

27 Maj 2010

Tjohho idag är de ESC igen, Eurovision song contest. Min favorit och idag gäller de.
Måtte Sverige gå vidare. Själv tycker jag inte vi skulle skicka Anna. Jag hoppades på Salem Al-fakir och tror fortfarande att han hade lyckats bättre men nu har vi skickat detta och de är väl bara o stå bakom det.
Första semin va ingen vidare, dock denna är stenhård. Konstigt att de blir så men de måste ju va klart vilka semi de olika ska vara med i innan man hört låtarna.
Ajaj jag kommer va så nervös. Jag gillar ju som sagt ESC så jag kommer att titta på Lördag ändå men de blir ju inte alls va likadant. Än så länge är Azarbajan min favorit.
Hollands bidrag va ju bara såå dåligt. De va skrattretande faktiskt. Tänkte ni på hur lik den va den här låten där de sjunger "Dagny... Kom hit o spill!" HAHA!
Ja som sagt håll tummarna.

Jag blir galen, de är något som här hemma som piper. De kommer ifrån hallen och vi tog för givet att de va brandvarnaren. Vi tog ner den och tog ut batteriet men de fortsatte. Vi tänkte att den kanske piper utan batteri med för att man ska veta att den inte fungerar. Frågat mina arbetskamrater utan att bli direkt mycket klokare.
Så nu när vi kom hem så la vi den på bordet här vid tvn för o va säkra på att de va den.
Nu har vi slagit fast att de fortfarande kommer från halen så om de inte är batteriet som ligger kvar där ute så har vi ingen anning va de kan vara för nått. Får leta i pausen här.
To be continued....

Visst är min lillasyster så söt =)

 

Puss på er alla!


26 Maj 2010

Ja då va de redan onsdag och snart är även denna veckan avklarad.
För mig blir de inte helg överhuvudtaget knappt. Ledig iförsig på fredag men sen blir de hårt jobb både Lördag och Söndag. Söndag är de ju Morsdag och en av de största dagarna för oss.
Jag är så sugen på o plantera en massa söta planteringar och göra sommrigabuketter. Men icke sa nicke, för mig är de sorgbinderi som gäller. Kanske blir de över någon timme till annat.

I måndags va de dags att lämna in bilen lite för att byta Spolarvätska-motorn. Tog med mig syrran ut till dalsjöfors där jag brukar lämna in den. De skulle gå fort så jag köpa mig en macka så vi satt i solen på en bänk o väntade. Ja PÅ en bänk för de va massa myror på marken o de gillar jag inte.
De visade sig iallafall att han hade fått hem fel motor så fick åka iväg en sväng o komma tillbaka senare.
Passade på o fråga om rosten som börjat komma och han tyckte jag skulle åka förbi en billackering o fråga va de skulle ta. De ville ha 5000kr så jag tackade o åkte därifrån. De va alldeles för mycket pengar.
Blev knalleland en sväng och shoppa lite.
Fick tag i mina leggings på Cubus som jag vill ha. De är toppen bra. Blev såklart en klänning med =).
Blev leggings på Gina med, korta med spets. De slutar strax före knät. De är ju bra om man vill ha nått som inte syns under klänningen. Jag får ju "jägarbrand" om jag inte har något under.
Fick även tag i min korta jeansjacka som jag ville ha. Underbart. Nu är sommargarderoben klar. Men finns alltid plats för någon klänning till, iallafall i mitt hjärta =).
De blev lite lunch, glass och mer shopping innan de va dags o åka tillbaka till Dalsjöfors.
Han fick tillslut ordning på den där motorn och jag 700kr fattigare.
Senare blev de först lite mys på uteserveringen på Lilla Bränneriet med Älsklingen, Syrran och Walle med öl (Cola för min del som körde) och god mat på Brasseriet.


Klänningen på Cubus. Lite annurlunda färg. Satt väldigt fint på mig med =)

Korta Leggings.

Igår va de Eurovision Song Contest. Jag gillar verkligen ESC. Dock va tisdagens semifinal riktigt urusel.
Idag försöker jag städa o greja lite och så jag slipper de på fredag.

Syrran o hennes första öl för året =)


jag och mina nya jeansjacka!

Kram till er alla.


22 Maj 2010

Inte skrivit på ett tag. Varit väldigt trött och haft alldeles för mycket att göra.
I torsdags va jag ledig och då blev de en promenad. De va så fruktansvärt varm så efter en stund va ja helt snurrig. Va tvungen o stanna på Shell o köpa vatten. Promenerade vidare till en utförsäljning på Björkhemsgatan.
En krukleverantör som vi använder oss av på jobbet. De va mest för skojs skull och hittade 2 mini pokalkrukor för 10kr st =).


Krukorna jag köpte. De är lila men de syns lite dåligt. De är inte högre än typ 12cm. Söta =)

Påväg hem ringde Syrran o frågade om jag ville hänga med till Djurparken o de va klart att jag ville.
De är inte billigt att gå på Djurparken kan jag säga, 190 spänn. De vill ju att man köper ett lejonkort, då kommer man ju in gratis hela året. De kostar 250 kronor, jag betalade med mitt volvokort och fick 10%. Allstå istället för 190kr en gång så fick jag hur många gånger som helst för 225kr =).
De är verkligen mysigt o gå på djurparken tycker jag. Härligt o se alla djur som har sin egen karaktär.
Jag älskar girafferna, de finns inget djur som ens är likt girafferna. Långa halsar, knän som går inåt och tungor som kan bli upp till 45cm långa. De mönstret de har är inte heller likt något annat. De där knepiga hårbeklädda horn de har på huvudet. De sägs att giraffer är stumma. Man hör väldigt sällan något ljud från dem.



Vi tog lite mat på Savannrestaurangen. Blev barnmeny och pannkakor för min del. Men de va mumma =)
Från där vi satt kunde vi se gepardungarna. De busade omkring och anföll varandra medans Mamman gick o vakta. När vi börjar närma oss aphuset börjar de åska. Jag är faktiskt inte rädd för åskan längre, va de när jag va liten. Efter alla sommrar i Italien och varit med om de åskväderna som blev där nere så är de här i Sverige ingenting. Men sjävklart är de lite obehagligt o rätt fascinerande. Dock va dem jag gick med rätt skakade så de sista blev rätt igenomsprunget. Tigrarna låg som utslagna och Lejonen låg i skuggan precis vid fönstret. Skitläckert när de tittade på en. Sälarna hade uppvisning och Björn o Benny (björnungarna som blivigt över året nu) satt som 2 påsar potatis och slog på varandra. Så söta.
Precis när jag satt mig i bilen o börjat köra emot Viared för o hämta Älsklingen så öppnade himlen sig och de gick knappt o se var man körde. Ett jäkla oväder.
Sen va de självklart o se när Sverige slog Danmark i Hockey =)

Här finns Gepardungarna. Lite svårt o sen men de är där alla 8a

Elefanto =)


Ska lägga ut mer bilder när ja har fått syrrans. Min telefon blev full efter bara några kort.



Igår blev de jobb o ännu mer åska. Vi hade jätte problem med kassorna så de va kaos nästan hela dagen.
Åskan hade slagit ut något på torsdagskvällen men de är inte så lätt o veta vad. Nu längtar vi efter våra nya kassor.
Efter jobbet så åkte jag o Älsklingen o käkade på Brassan. Lika gott som vanligt.
Sen kom Maliss o Peter upp till oss. Satt o tjötade lite först och kollade på Talang. Efter de blev de lite Wii.
Mario Party, Bowling och Tennis. De va längesen jag skrattade så mycket. Så härligt.

Idag blir de snart kalas för Älsklingens Farmor, Farfar, Kusin och Farbror. De är bra när man kan slå ihop de =)
Så ska bara komma på hur jag ska kunna slå in deras flaskor de ska få utan att de är så uppenbart. Haha.
Imorgon blir de middag hos Älsklingens Mor o Far. Behöver inte laga middag på hela helgen. Ibland är de skönt o vara ledig =).


Vi har hittat ett hus som vi är lite intresserade av. Men de är väldigt mycket pengar o vi har inte en aning om hur mycket vi kan få i lån. Suck.
Ta en titt  http://www.hemnet.se/beskrivning/681017?r=3

Puss på er o ha en bra helg!


Föresten har jag o älsklingen kommit överens om att en Älg är en Häst med dubbelhaka ;)


19 Maj 2010

Dagen började som jag trodde skulle bli min otursdag.
Vaknade med lika ont i ryggen som igårkväll. Trodde först att jag inte skulle klara dagen men de funkade faktskt o just nu så är de inte så farligt.
Hur gott väder som helst idag och de börjar verkligen springa på ordentligt på jobbet.
På lunchen krisade de verkligen ihop sig så jag fick ropa ner Johanna som va på lunch. Men som tur så ställer hon alltid upp. Man vill ju inte ha sura kunder.
Sen när de va min tur o äta lunch så tappade jag burken i marken så maten flyger ut över golvet.
Jag blev så trött på allt så jag stod bara o stirra på skiten i 2 min. De fick bli Mac donalds istället.
Fick en beställning från Ryssland idag, på en bukett för 900:-. Jätte kul. Hon hade sett en bild på  interfloras hemsida. Den blev lite större, och enligt mig finare.

Bilden hon tittade på.




Buketten jag gjorde!






När jag ringde Älsklingen innan jag skulle sluta va han istan och sugen på o sätta sig på en uteservering och äta o dricka gott. Så vi bestämde oss för o ta en sväng i stan. Han gick upp till mig på jobbet o sen åkte vi hem för byta om. Vi ringde hans föräldrar o kollade om dom ville hänga med och de ville dem. De kom upp o hämtade oss och sen blev de god mat på Köket. Blodig oxfile med risotto och BEA! Supergott. De va längesen jag va såå nöjd med maten när vi varit ute. Vi satt där på uteserveringen och drack rosevin. De började ösregna men va gjorde de när vi satt under parasoll och de va fortfarande supervarmt. Härligt med lite sommar.
R & A tog taxi hem o vi gick in emot stan för att ta en buss. Vi mötte Walle o Syrran på vägen hem så fick skjuss.
De slutade med en turdag =)

Våran älskade Pelle Prestberg är tillbaka i Färjestad. UNDERBART!

Puss på er!


17 Maj 2010

Lång dag med varierande resultat.
Lyckades bocka av en hel del på min to-do-list.
Ringt o förnyat Astmarecept, Ringt o fixat en ny tandläkartid, Bokat tid för lite lagning av bilen.
Sopat o svabbat balkonggolvet och annan städning där.
Sen blev de som vanligt på måndagar övrig städning och tvättning.
Åndå har ja inte lyckats med allt jag ville denna dag.
Skulle ju självklart börjat med min utan-socker-metod. De fixade jag inte. De får bli imorgon.
Promenad blev de inte heller. De får också bli imon.

Nu kanske de är lite sommar på gång.
I lördags när vi hade Lukas o Malin på middag satt ja o Malin på balkongen till 22:30.
Hur skönt som helst. De ska ju bli varmare men regn på de, inte de minsta sol =/.
De är ett steg i rätt riktning iallafall.



Nu är de skärpning som gälle
    Punkt slut.


Krami!

15 Maj 2010

Hej på er alla min vänner.

Igår hade vi nästan lite sommar. De är ju helt otroligt. Idag regnar det igen men de är ju faktiskt varmt ute.
De blev knalleland igår och lite tillökning i garderoben. Inventera den lite grann i torsdags och räknade till att jag äger ungefär 80st klänningar. Oj tänker ni kanske, de gjorde jag med. De känns inte som jag har så mycket men de plockar på. Rensa tänker ni sen? Ja försökte men insåg att jag älskar dem precis lika mycket så kunde inte göra mig av med mer än en. Och den va sönder. Haha. Däremot äger jag inte ett enda par jeans som jag använder. Jag gillar inte alls o gå i byxor.
De blev en sväng till knalleland igår iallafall och då blev de 2 till. Om ni tittar i mitt förra inlägg med alla klänningar så blev de den 10de klänningen uppeifrån. Härlig sommarklänning. Sen hittade jag en klänning till + en väska.
Jag älskar kläder men skiter i mode. Jag köper de jag tycker är fint och tar på mig de. Jag bryr mig inte va alla andra tycker. Men har aldrig hört att jag klär mig illa.
Klänningar, Skor, Underkläder och Väskor. De kan Sandra inte äga för mycket av.




Igår va vi iallfall på middag hos Älsklingens farmor o farfar och åt goda biffar. De blev utan lilla Elias.
De är mycket jobbigt som händer just nu på flera ställen så de gäller att hålla ihop alla och se till att man finns på rätt ställe när folk behöver en. Men vi hoppas på de bästa! Efter mysmiddag med den traditonella glassen till efterrätt åka vi o hämtade Emmsi o Rickard.
De blev o titta på hockeyn, som förövrigt va en skittråkig match. Vi ska va glada om inte Sverige blir utslagna av typ Danmark. Jag hade stora förhoppningar på Norge efter hur de har börjat turneringen men igår gick de ingen vidare. Förlorade med 12-1 emot Kanada. De är rätt klart iförsig att Ryssland kommer vinna VM-guld.
Ingen som vågar sätt emot de va?
Älsklingen o jag hade varit på systemet o köpt en massa sommarnyheter till ciderförrådet. De blev lite provsmakning på de med. +46s nya sommarcider var helt oki men smakade lite åt tvålhållet. Burken va dock väldigt härlig i rosa o grön med blå fjärilar. Testade även en med svartavinbär som jag tycker är god. Emma tyckte inte alls om den. Peach Melba är ju en efterrätt men finns också som cidersmak, VÄÄÄLDIGT söt. Du ska nog va glad om du klarar o dricka en. X-ciders sommarcider blir de o testa idag. Vi köpte även lite rosevin med bubblor som blir o smaka av här framöver o se vilken som kommer bli sommarens favorit. Mina favvo viner köper jag alltid på mig när jag är där. Two Oceans och Drosty-Hof, de rekommenderar jag starkt!
De blir ju självklart att man köper lite av X-cider Kaktus lime o mandarin-chili, Smirnoff Ice och Bacardi Brezzer Lime. De gillar vi!
De blev en hel del Musik, Youtube och prat men inte särskillt mycket drickande för min del imed att jag började jobba kl 8a imorses.
Hade väldigt trevligt iallafall




Hur går dieten då kanske ni undrar? Jadu den går åt helvete kan jag lova. Har inte lyckats alls.
Men måndag är de dags! Hur jobbigt de än blir så måste jag dra till ordentligt nu igen.
Vågen säger att jag inte har gått upp något iallafall men ja vet ju inte ens hur bra den fungerar.
Ja vet ju att de där sockret är livsfarligt och om jag slutar med det så fungerar de ju. Men ibland är de jävligt jobbigt. De suger i hela kroppen o ja vill bara ha ha ha, men måste tänkta en extra gång om de verkligen är värt de.


Nu blir de o göra sig iordning. om någon timme är de dags o åka o hämta Malin o Lukas.
Ha en bra lördag!
Kram


10 Maj 2010 Härliga Klänningar o Skor

Här kommer lite favoriter!

Cubus!



också Cubus




 Vila


Sister Point

Sister point



Lindex

Lindex









Indiska


Självklart lite skor med!





13 Maj 2010

Idag är en grå dag. Tröttsamt.

Igår va de jobb som gällde och vädret va precis värdelöst så jag fick gå hem tidigare.
Gjorde ju inget imed att vi skulle få gäster kl 19. Så då hann jag hjälpa Älsklingen med maten.
Va till och med färdigduschat o klar när de kom.
De blev Grillspett med fläskfile och potatisgratäng till varmrätt och hallonpaj och vaniljvisp till efterrätt.
Lyckat tycker jag men älsklingen va lite missnöjd med köttet, han tyckte de blev tort.
De va inget vi andra höll med om direkt.
Kvällen blev lite trevlig som vanligt med mycket skratt o prat. När klockan närmade sig 1 så kunde jag inte hålla upp ögonen längre så då fick jag gå o lägga mig. Pinsamt men de fanns inget annat val.

Idag vaknade älsklingen väldigt tidigt o gick upp. Väldigt ovanligt honom.
Jag vaknade vid 9 och han låg inte ijämte =(. De visade sig att han städade o de får han ju gärna göra.
Bad honom väcka mig en halvtimme-timme senare. Ja just de. Vaknade klockan 11:20.
Han satt o spelade NHL och hoppades att jag inte skulle vakna i första taget. Haha.

Idag blir de bara lungt o skönt. Försökte få tag i lite o titta på men de visade sig inte va de lättaste.
De blir i planera en annan middagsbjudning på lördag. Nemen gud va fint de lät =).
Men Våra vänner är värd de finaste!


M & L! Underbara vänner =)

Puss på er alla!


11 Maj 2010

Tjo mina vänner!
Hoppas att ni har haft en bra dag.
Min har gått väldigt fort. Dagen började med att jag vaknade av att de kändes som de satt en miljon fåglar utanför och kvittrade. Jätte mysigt så men inte klockan 04:50. Tillslut la jag en kudde över huvudet och somnade om. Körde Niklas innan jag själv började jobba. Hade en känsla om att de kanske skulle bli en varm dag med mycket o göra. Den känslan va helt fel. Fy fasen va kallt de är. VAR ÄR VÅRAN VÅR?

Idag har de blivigt rätt mycket handling. Vi ska ha gäster på middag imorgon. Tycker de är så kul med sånt men jag har så dålig fantasi när de gäller mat. Hoppas de blir nöjda iallafall. Hade hoppats att jag hade haft lite mer tid imon med jobbar till 18 och de kommer vid 19. Tur man kan förbereda en hel del idag.
Tittar ni på "halv 8a hos mig"? Jag tycker att de är riktigt roligt men hinner inte så ofta se de tyvärr.
Skulle nog inte klara att va med i programet, är ingen höjdare på att laga mat men jag tror att jag är en bra värd iallafall =).  Varför inte börja med Par-program? De hade varit perfekt för oss. Hihi.


Nu är de hockey som gäller. Ingen direkt spännande match.
De är väldigt roligt att de är så mycket skrällar i detta VM, sålänge inte Sverige blir "skrällad" emot. Haha.
Danmark har vunnit emot både Finland och USA, Norge har vunnit emot Tjeckien. De är matcher som de brukar förlora med en 5-6 mål i vanliga fall.



Ne nu blir de o städa toaletten. Yippie! 
Puss på er! 

10 Maj 2010

Ja då va de måndag igen. Finns många som lider av söndagsångest, jag gjorde de innan med. Behöver inte de längre, alltid ledig måndagar =)
Måndag är min städ o tvättdag.  Ingen höjdare kanske men de är så underbart när de är klart. När jag väl hinner klart. Dock var dagens tvättning en pärs. Jag hatar verkligen att träffa grannar. När jag kom ner till tvättstugan, 10 min efter att min tid hade börjat så stod de en nisse där inne och höll på o greja. Och istället för att gå in o säga "jaha då va de min tur" så lämnade jag mina kläder o sprang upp i lägenheten och ringde o beklaga mig för Älsklingen. Haha mes tänker ni, o precis de sa han med. Gick ner efter 5 min igen o då va nissen borta, dock låg de kläder i torktumlaren och hängde i torkskåpet. De är väl fullt tillåtet men då kan de ju hända att jag träffar på personen igen. Fy vilka konstiga fobier.
Jag är allvarligt talat rädd för mina grannar. Speciellt för tanten under. Hon drar mig i kinden, kallar mig älskling o är verkligen skitjobbig. De värsta är att hon är fruktansvärt falsk. När jag träffar henne i trappuppgången när jag slänger soporna och håret står åt alla håll o sminket ligger under ögonen brister hon ut "Åhh va du är fin i håret, du är såååå söt". Vem fan som helst vet att jag ser ut som ett ras.
Självklart tvättade hon samtidigt som mig idag, i tvättstugan ijämte. Hon är så högljud, som tur är, så jag hörde ju såfort hon var nere i tvättstugan (i källaren). Hon skriker o gapar jämt tycker jag. Ni som vet, håller med mig om att hon är hemsk.Helt otroligt så lyckades jag hålla mig undan. Tack gud för den!

Efter tvätten åkte jag o hämtade Älsklingen. De va dags o köpa nya arbetsskor på fotriktigt.
Ni vet väl redan att jag älskar o köpa skor. Dock va de inte lika kul o köpa dessa. Riktigt muppskor.
Förhoppningsvis så kommer min rygg o mina knän må bättre. Chefen betalar med så då går de ju an. =)
Tog en sväng till White och Cassels. Letade efter en klänning jag ångrar att jag inte köpte i lördags.
De hade inte den men däremot en massa annat fint. Men hade inte alls tid med de för vi bestämde oss för o gå på bio o innan dess en sväng till Brassan för lite mat. Blev en go natchotallrik, den är ju så god.
Sen blev de bio, "The bounty hunter" . Handlade om en prisjägare (en som jagar o fångar in brottslingar som lånat pengar till borgen men inte kommer till rättegången) som får i uppdrag o ta fast sin egen exfru och sen blr de inblandad i en massa annat konstigt. Helt oki men absolut ingen som va värd att se på bio.

Jag är så sugen på o flytta. Som ni förstår så hatar jag verkligen o bo i lägenhet. Men de är inte så lätt o bara flytta. Jag vill ha ett hus eller radhus. Älsklingen vill däremot inte bo i radhus för han tycker att då kan man lika gärna bo i lägenhet. Han menar att meningen är att man inte ska ha direkta grannar som stör sig på att man spelar musik bland annat.
Jag fattar inte hur folk kan ha råd att köpa hus nu för tiden. De finns ju knappt några under 1.7 miljoner. De är ju helt otroligt. Jag vet inte hur mycket vi skulle få ett lån på men de känns verkligen mycket.
De viktigast för mig är att de finns mycket utrymme i både kök och toalett. Tänk om man kunde få en walk-in garderob! Tittar mycket på hemnet. Men vill du inte flytta till Dalsjöfors eller Viskaforshåller så finns de inget under 2 miljoner.
Jag kan tänka mig att köpa i mor o fars radhus. Då får jag varken stort kök eller stor toalett men en väldigt massa garderober. =). Mor o far bor ju i B och D kommer antagligen vara tillsalu i en när framtid. Skulle tro att den går för runt 500 000. Men de är inte gjort något mer än bytt fönster på de senaste 20åren. Å andra sidan vem renoverar inte ändå? Man vill ju ändå ändra på de mesta!
Tyvärr så får jag nog inte in min andra hälft på detta projekt! =/
jaja man kan ju alltid drömma!


Har ni någongång använt gatuvy på hitta.se?
Söker man på pappas o mammas adress och tycker på gatuvy så står min bil utanför o jag är precis påväg ut genom dörren med Greta. Är inte de helt otroligt?


Bilden från Hitta.se =)




puss på er alla!


9 Maj 2010

Söndag - Sömndag.
Va gör man en sån här söndag.

Jag började min med o städa lägenheten. Dammsugningen och moppningen blir imorgon.
Bestämde mig också att plocka fram mina sommarklänningar.
Tänkte gjort de förra veckan men de va så tråkigt väder så fick ingen direkt sommarkänsla.
Men nu tyckte jag att de va dags. Så nu hittade jag 25 klänningar där uppe, härligt. Kom la ihåg 15 kanske ;)
De finns några där som jag inte kommer i. Men en som jag inte kom i i höstas fick jag på mig nu. Sånt gillar vi.
Säger jag någonsin att jag inte har något o ta på mig så ge mig en rak höger ;)


Klänning köpt på gina för några år sen. Då kom jag inte i den. Nu passar den som en smäck ;)

Snart blir de iväg till Mor o Far på Söndagsmiddag. Lasagne tror jag stod på menyn. Hade önskat mammas hemmagjorda köttbullar, potatis o sås, men de går ju bra med lasagne med.
Ska försöka komma ut på en promenad när jag kommer hem o sen ikväll börjar ishockey-vm för Sveriges del.
De möter Norge, som har en del spelare från FBK skulle jag tro.
Hoppas bara de håller uppe koncentrationen och inte gör som Finland igår. De förlorade emot Danmark. Riktigt kul o se.

Kram på er alla!

8 Maj 2010 Shopping

Här kommer lite bilder på inshoppningen denna veckan.
Blev 3 par skor på skopunkten idag.



Jätte fina silverskor. Tro de eller ej, jag ägde inga silverskor innan. Då måste man ju bara ha!


Skor nr 2. Va tvungen ha ett par lägre skor som man kan gå i lite längre.
Älskade verkligen denna väskan som jag köpte på Gekås för 69:95.
Sån där över-axeln väska som jag aldrig trodde jag skulle köpa. Men de va väldigt skönt o inte ha väskan i handen hela tiden.


Rosa lägre ballerina skor. Härligt o gå i.


De hade fått in en massa skarfsar på Gekås. De fanns hundratals olika.
Den rosa kostade 39:95 och den vitablåa kosta 49:95. De gillar vi.

 

Ljuslyktor i fattigmanssilver, 3 olika höjder till värmeljus. Brändmarks ;)


Ljuslyktor i glas, miljögården. Brändmarks 29:-

Ljuslyktsbricka =)

 


8 Maj 2010

Då va de helg igen, en ledig helg. Underbart.
De sista timmarna på jobbet igår gick verkligen i slow motion. Uscha.
Efter jobbet va de fredagsmiddag hos BoC som vanligt. Alltid lika gott med Reben. Mumma.
Träffade P som hade kommit efter 3 månader på båt så han tyckte de va skönt o komma hem o träffa sonen igen. Tyvärr får han nog inte stanna mer än lite mer än 1 månad trotts att han egentligen ska va hemma i 3 månader.
Skulle aldrig klara o jobba på de sättet.
Efter middagen blev de upp till Maliss o en trevlig kväll med lite vin o mycket prat. Alltid lika trevligt även om jag fick en himla huvudvärk. Mitt knä har ballat ur med. Har ingen anning vad det är men skulle tro att de har nått med att jag använt nya skor på jobbet. Tror att de är någon slags överansträngning på nått sätt.
Tråkigt är de iallafall för vi hade bestämmt att vi skulle gå ner o hämta bilen vid knalleland idag o sen ta en sväng där o sen till fotriktigt o köpa nya jobbskor. Men de går ju inte när jag knappt kan stödja på knät.
De får bli bussen ner och fotriktigt nästa vecka istället.

Nu sitter jag bara o väntar på att mannen ska bli klar med sitt tippande så vi kan dra oss.
Ska inte stressa honom, de gick ju så bra förra veckan så han får all tid på sig han vill.
Ikväll blir de lugn o ro o bara jag o älsklingen o god mat. Grillat med potatisgratäng och BEA!
Längtar redan. HAHA!

Måste ju kommentera att de är vidrigt väder ute och de är inte alls såhär vi vill ha de.
Jag vill ha SOMMAR! Iallafall en början på något. Har inte ens tagit fram mina sommarklänningar än för att de känns inte som jag vill ta på mig dem än. Tycker de är lite dåligt med sommarklänningar i butikerna. Och inte på tal om skor, de blir nog inte stora inköp av de i år. Vilket min älskling kommer att tycka om.
Vi får väl se om de blir några inköp på knalleland.
Hittade en jättefin klänning på MQs hemsida. Tyvärr kan jag inte ha sånna klänningar men den är verkligen jätte fin.




Idag är de 1 år sen jag var på astmakoll o vägde in mig på 97,5kg.
Idag när jag vägde mig på min nya inköpta våg (som jag inte alls vet om den stämmer med andra.) vägde jag 88.2 så de är inte långt från 10kg men just nu är jag nere i en svacka. De där med socker går ingen vidare men de måste verkligen följas. De funkar ju utmärkt!
Igår träffade jag en underbar människa ja inte träffat på väldigt länge.
Va glag jag blev =)


Puss på er alla!


5 Maj 2010

Nu är de riktigt segt. Igår la ja mig i soffan o kom inte upp därifrån förren de va dags o gå o lägga sig i sängen.
Undra om de är för att pollen har dratt igång på riktigt o ja måste ta den medicinen eller om de handlar om att jag ätit en massa socker i helgen?
Nu tog älskligen fram Nobless med så nu blev de inte lätt o motstå. KÄMPA!

De har mest varit jobb idag. Hade hoppats på att ha en del o göra men blev satt på sorgbinderi så jag såg inte många kunder idag. Nu skiner solen iallafall men de har lovat frost inatt så de stoppade upp försäljningen lite granna.

Skulle självklart gått en sväng efter jobbet men så blev de inte. Fortfarande så fruktansvärt ont i mina ben efter jobbat en hel dag. Har en mega blåsa i munnen som gör mig orkeslös.
Jag lider ju av afte. Munblåsor som kommer o går utan någon erkänd andledning som kan sätta sig precis var som helst i munnen. De brukar bli allt mellan ½ - 1 cm i diameter och gör förbannat ont. När de sätter sig långt bak i munnen så svullnar de ner i halsen och upp i örat. Jag tror alltid att jag håller på o bli förskyld men så kommer den där rackarn. De värsta är att inget fungerar. De är bara o stå ut i en vecka ungefär o sen är den borta. Som tur har jag ett väldigt dåligt smärtminne så jag kommer knappt ihåg hur de gjorde sist. Denna gången har den satt sig där visdomstanden ska komma ut längst upp. Rätt bra ställe med tanke på att de är inte så svårt o äta men väldigt ont i örat. Ibland så sätter de sig så illa så jag inte kan öppna munnen. Då är de illa =(.
Detta va inte särskillt intressant men hade inte mycker mer o skriva om. Haha.

Kram på er alla!


3 Maj 2010

Ännu en ledig dag avverkad. De är konstigt att de går så mycket snabbare än en arbetsdag. Men de är väl de som är meningen.
De blev iallafall Gekås med Syrran och Sofia. Syrran kom upp till mig när jag precis hade vaknat så hon blev nästan rädd när jag öppnade med håret åt alla håll. Haha. Sen hämtade vi Sofia när hon hade slutat.
Vi varsin macka på statiol och valde att ta en fika i Holsljunga. Där finns det en liten mysig rastplats vid sjön, de har även den frächaste toaletten på väg emot Gekås. Sånt är viktigt för mig.
Något som Syster inte tycker om är fåglar, speciellt inte Svanar och sist vi stannade där så jagade de och hackade till o med på bilen. Självklart så kom de en svan glidande de första de gjorde så Therese hade lite panik. Som tur så stannade den på avstånd denna gången.
Vi stannade också på Älfsereds shoppingceter på vägen. Har varit sugen på de länge men när man är påväg till Ullared så vill man ju komma dit så fort som möjligt och på väg hem så vill man bara hem.
Vi kom fram till att man behöver verkligen inte stanna där. De hade iförsig lite roligt Cult design men inte alls värt att stanna för.
Vi kom också överens om att man behöver inte gå omkring till de andra butikerna ijämte gekås för de har inte särskillt mycket kul heller.
Väl inne så va de lika mycket folk som vanligt. Inte jobbigt på något sätt.
Hittade mycket fint till Niklas men inget direkt kul till mig själv. De blev en väska och en tröja till jobbet.
Sen blev de de gamla vanliga, schampoo, balsam, tvättmedel, sköljmedel, ölkorv till Niklas, sockar, m.m. 
De är inte ofta jag brukar handla för mindre än 3000kr men de lyckades jag denna gången =)

Påvägen hem blev de lite drama. Plötsligt skriker Therese "ÄLG".
I ögonvrån ser jag en älg komma springande över en äng emot vägen. Den springer i en vinkel som är längs med bilen. Men snabbt räknar jag ut att han kommer inte hinna ut på vägen innan jag är förbi så de va bättre o gasa än o bromsa. Jag hann aldrig bli rädd som tur va så de blev inget tvekande. Min första tanke efteråt va att varna andra bilister. Somtur hade jag ingen bakom mig och mötte ingen på ett bra tag.
Sofia o Therese såg att de va visst två älgar. Ibland har mat tur.

Nu blir de jobb Tis-Fre och jag hoppas verkligen på bra väder för då har vi mycket o göra.
De blir en hel del promenader hoppas jag med o att jag får ordning på mina ben.
Helgen är oplanderad. Så skönt. Än sålänge iallafall =)
Puss


2 Maj 2010

Hej på alla mina kära vänner.
Hoppas eran helg har varit bra. Min har varit väldigt bra.

I torsdags va ja efter jobbet på viktväktarna. Var riktigt orolig att jag skulle bli lite missnöjd över va de visade, att jag skulle tappa lusten och motivationen. Men de gjorde jag inte som tur va. De slutade på -1.7kg. Härligt.
Dock har jag syndat alldeles för mycket i helgen. Men nya tag tas de nu.

I fredags va jag ledig och en massa o fixa. Städa, fixa Emmas present o greja. De va ju dags o fira henne senare på kvällen. Hämtade en stressad älskling från jobbet vid 15. Vi gjorde oss i ordning och tog ett glas vin.
Älsklingens mamma skjussade ut oss till Dalsjöfors vid 18. Sen va de partydax. Vi kände inte så många där men de slutade ändå med att man kände alla. Härligt att lära känna nya människor. Taxin hem gick vid 4a och då hade jag gått lite för långt över min gräns när de gäller vin så de va lite snurrigt. Somnade som en sten när vi kom hem och vaknade 5 timmar senare och mådde ingen vidare. Uscha. De dröjer länge innan jag dricker så mycket vin igen.

Lördagen va de dags för klassträff. Som sagt så mådde jag inte så bra så de krävdes alldeles för mycket synder för att må bra igen. Vi blev inte så många men de va verkligen underbart o träffa de som kom.
Fick se Karins nya hus som va helt otroligt fint. De va en dröm helt enkelt.
De blev mycket prat och mycket fika. Jag lyckades hålla mig till 2 kakor som jag hade bestämt, dock flöt de ner lite Cola med. Men de va min räddning kan jag lova. Efter många timmars pratande gick en del av oss emot stan och Emma hängde med mig hem och Lena kom lite senare. Vi satt här o pratade fram till natten. Så kul.

Idag va de jobb som gällde o jag längtade riktigt till de fär jag kände på mig att de skulle bli en härlig dag o jobba. Och jag hade verkligen rätt. Massa vårinspererade kunder som ville plantera o greja.
Efter jobbet har de bara blivigt god mat och en hel del TV.
Ja jag har dåligt samvete för att jag inte varit ute o gått i detta underbar väder, men jag får ingen ordning på mina dumma ben. Jag vet inte vad jag ska göra.
Har så ont i mina axlar med. Vettifan va de är med dem heller. Usch va ja klagar.


Min älskling är den bästa älsklingen.
Men de vet ni va?


RSS 2.0