Lyckopirr!

Idag har jag haft en skön lyckokänsla i kroppen. Haft en massa o göra på jobbet och massa goa kunder :) härliga människor som uppskattar de man gör och är på bra humör. Att det har varit så fint väder bidrar ju också.

Igår fick jag äntligen tummen ur och bokade platser på handledarkurs så jag
och Niklas kommer igång med övningskörningen! Jo jag ska lära älsklingen att köra bil. Jag hoppas att de ska gå bra. Har ingen aning hur mycket han kan så de ska bli intressant. Han har ju inte suttit framför ratten på 10 år.
Klarar vi detta då klara vi nog de mesta :)

Nu har vi ätit rostade rotfrukter och fläskfilé och tittar på Dubidoo. Imorgon blir de jobb till 15 i sen blir de mys med vännerna på liljeberget :)


Här kommer en bild på min huslykta jag fyndade ute i Grovare i söndags. Skickar med en bild på en helt underbar ros vi fick in på jobbet innan i veckan.


Ha en bra kväll
Kram


Lycka o besvikelse!

Idag är jag väldigt besviken! De huset jag berättade om igår som va så nära jobbet ät sålt. Innan de har haft en visning! De hade ju varit perfekt för oss. Känner mig rätt lurad faktiskt. Nu gick lusten ur mig litegrann.

De kom en liten prinsessa till världen! Alla trodde de skulle bli en pojk men jag hoppades på en tös o de blev de ju! Nu väntar jag med spänning på vad de lilla knytet ska heta.Sandra kanske? ;) Den väntas många likadana höjdpunkter i höst. 17 oktober och 12 november är 2 datum som är lite speciella :) även nästa vecka beräknas ett litet tillskott :)

Sitter just nu o tittar på hockey! Som ni vet så är jag ju hockeygalen. Dock har årets inledning varit så kass så jag tappat lusten. För de första efter det som hände med i Ryssland, Stefan Livs död rörde mig långt ner i själen. Hejar inte på Hv men de han har gjort för svensk hockey betyder mycket gör mig. Även för hans små barn o nyblivna fru.
Men allra mest är jag besviken på Färjestad. De spelar som krattor rent ut sagt. De ligger just nu SIST i elitserien. Okej att de inte varit mer än 5-6 matcher o de är 50 matcher kvar men de ser ju inte ut o vilja ens! Suck. Än så länge har vi inte kommit iväg på någon BHC match heller. Antingen har vi varit borta eller sjuka.


Idag har jag tagit hem en toffs :) vi har fått in sååå många fina men de är ju va man ska ha dem som är problemet! Min hängde jag på handtaget på köksdörren :) tagit ett kort men de är
svårt o se. Den är i silver, brunt o blekturkos :) vi har dem i storlekar från 4cm upp till typ 20cm.




Kram på er!


En chans till :)

De va längesen jag bloggade nu. Orkar ju aldrig men nu har de kommit en bloggapp så då försöker vi igen :)

Just nu är jag väldig trött på o va förkyld. Är inne på fjärde veckan nu. Älsklingen är riktigt dålig. Ni vet ju hur karlar blir när de är förkylda. De är väldigt synd om honom. Jag får ta hand om honom o de tycker jag om :)

Vi har inte hittat något hus än. Vi har tittat på en hel del men än så länge har vi inte hittat rätt. Vi har ett vi ska se på
Måndag som ligger nästan helt perfekt. De ligger bara 100m från jobbet och 100 meter från mamma och pappa :) men de verkar som de bara finns en toalett o de gillar jag inte. De är en hel del frågor som behöver redas ut. När Swedbank har ett hus så står de allt man behöver veta men jag tror de va svensk fastighetsförmedling som hade detta och där fattas de en hel del tycker jag. De stod inget om uppvärmning eller drenering. ja de återstår väl o de :)
Helst skulle jag inte vilja ha någon källare för de är enklare, behöver inte oroa sig för fukt på samma sätt. Däremot vill ju älsklingen ha sitt killrum (bar och spelrum) o de är ju mysigare i en källare. Ja allt är ju en djungel. Än så länge har vi inte kommit så långt som att lägga ett bud. De värsta är att jag bli rädd varje gång vi bli intresserade av något hus. Ja är rädd att vi ska sätta oss i knipa. Vi behöver inte tänka på våran ekonomi som vi har de nu i vi är rätt bortskämda med de. De kommer bli en omställning. Vänner till oss va intresserade av ett hus o tog med sig en besiktningsman och fick reda på att de skulle kosta 300 000:- att rätta till felen. Då blir man rädd att man inser de försent. Då är de alldeles för lätt o bo kvar i vår lägenhet!

Just nu sitter jag o väntar på en liten prins/prinsessa ska komma till världen! Skickar tankar till N & M!



Kram


RSS 2.0