8 Maj

Hej på dig!

Nu är helgen över och veckan har precis börjat för mig. Jag är ju ledig på måndagar så därför börjar min arbetsvecka inte fören på tisdagen. Natten har varit hemsk. Elaka tankar och svårt o sova. Så inatt hoppas jag att jag ska sova som ett barn.

Niklas har ju varit i Litauen hela helgen så jag har varit gräsänka. Är inte alls van vid det så de va lite svårt o somna. Som tur har jag haft min underbara syster och mina fina vänner som har underhållit mig.
I fredags blev de systerkväll med pussel, gotta och hockey.
I lördags va jag och syster i Göteborg och på Universeum. Åh va jag gillar de stället. Skulle kunna åka dit varje vecka =) På kvällen kom de massa fina tjejer hit. Blev lite vin och mycket tjat =)
Söndagen spenderades i Tranemo med Syster, Emma och lilla Birken. Hälsade på Jennie och Milla. Milla är bara 2 veckor äldre än Birk. De va jätte mysigt.
På Söndagskvällen kom äntligen min älskling hem. Åh va jag längtade efter honom. Kan inte förstå hur mycket man kan sakna någon.

Jag har precis beställt lite böcker. Flera av mina favoritförfattare har kommit ut med nya böcker. En del sparar jag på som Helene Tursten har jag alla böcker hon  har skrivit. Mari Jungstedt släpper sin nya bok nästa vecka.
Jo Nesbö är en norsk författare som jag läst alla böcker i serien om Harry Hole, nu har de släppt hans senaste på svenska. En bok som jag väntat på väldigt länga är Åsa Larssons nya, Till offer för Molok.  Den har de skjutit upp flera gånger men nu har de äntligen släppt den.
Jag behöver ta tjänsteledigt för o hinna läsa alla böcker jag vill läsa. Har forfarande inte läst Camilla Läckbergs senaste. Den har legat här hemma sen i julas. Under semestern förra året läste jag 10 böcker på 4 veckor. Jag har inte läst en enda sedan i höstas. De finns inte tid tyvärr.

Nu har har jag satt ett nytt mål. Jag vill komma under 90kg till semestern. De är 13 veckor och typ 8 kg.
De ska jag väl lyckas med hoppas jag. Nu tänker ni "Nu igen? Tror hon värkligen att hon ska lyckas denna gången?" Ja de hoppas jag, ja måste tro att jag gör de.
Idag har jag iallafall kommit iväg på en prommis på lunchen. De va skönt. =)

Här kommer lite bilder ifrån helgen: 


Taskig krabba på Universeum



Therese och Milla


Birk o Milla leker.



Kram!

3 Maj

Visst har vi underbart väder. Men de verkar va slut på den varan på ett tag.
Nu har balkongen blivigt lite pimpad med blommor men har inte hittat några nya möbler. De blir nog kanske några fina dynor så de blir lite bekvämare att sitta.
Är så sugen på o byta möbler i hallen. Jag har ju även satt upp klistermärken på väggen för o få ett mönster o de har ja tröttnat lite så de vill ja få bort. Bara att när ja satte upp de så fastnade de inte riktigt med de klistret som va på så jag har satt upp de med fästkuddar så de är inte bara o ta bort. Får se om ja kanske tar ger mig på de nu när jag är gräsänka i helgen!

Nu börjar planeringen av sommaren falla på plats.
Mycket att längta efter.
Midsommarveckan kommer att tillbringas i Smålands skogar med fina Emma o Birk, sen till midsommardagarna kommer våra karlar.
Förhoppningsvis blir de också Magnus Uggla i Varberg.
Nu är även resan bokad. Det blir Thailand och Karon Beach. De känns helrätt.
De enda problemet är ju att jag inte gillar att flyga, framförallt inte lyfta.
Flyget går från Stockholm och går även ner i Köpenhamn. Antagligen kommer vi att flyga upp till Stockholm med. Så de blir mycket lyft. Men de är väl bara o bita ihop. De är inte lätt o förstå när man är påväg upp att de är farligare att åka bil.
Här är adressen till bilder på hotellet. Lyckas inte få in några bilder här på bloggen.
http://www.fritidsresor.se/resa/thailand/phuket/karon-beach/centara-karon-tropicale-resort/
Någon som varit på Karon Beach?


Kram

RSS 2.0