2 Augusti

Då va de augusti, 10 dagar kvar till semester. =)

Fredags va de jobb på dagen, finns ingen skönare känsla när man får gå från jobbet på fredagskvällen och veta att man har en låång helg att vara ledig och kunna ligga kvar i sängen huur länge som helst, man kan ta sig ett glas vin och må bra. Denna känslan hade ja i kroppen när ja lämnade jobbet i fredags.
Ingen middag hos B & C denna fredagen, de va i bohuslän o hade de bra. va o handlade på lunchen och tanken va att de skulle bli fläskfile tillagat. Men Niklas ringde innan lunch och berättade att vi skulle få köttfärssås hos hans föräldrar.
Så dit blev de efter jobbet o sen hem. Vid 8a kom malin förbi, blev lite semesterprat  och sådär.
Hon stannade till typ halv 1, då fick hon hämta sin fästman som hade inventerat klar på jobbet. =)

Lördagen började lite med en mysig morgon och en god frukost. Sen blev de mycket TV, lite planering inför resan och mycket slappande. Vi kunde inte alls komma på va vi ville göra. Tillslut pratade vi med Lena o Bengt o de skulle ut o äta o frågade sen om vi ville hänga med. De ville vi ju såklart. Blev god mat på oliven. Vi va lite dumma och åt stora förrätter. Jag åt vitlöksbröd o Tzatziki, Niklas åt musslor, och även de andra åt stora förrätter, så vi orkade knappt äta någon huvudrätt. Ja åt Entrecote Diablo med tigersås o aioli. Den tigersåsen va så stark så man fick tårar i ögonen. Haha.
Efter maten blev de en sväng till Bishop. En Irish coffe och en Gin&Tonic senare åkte vi upp till Lena o Bengt.
Satt o tjötade lite och så sen kom deras grannar förbi och sen va partyt igång.
Vid 2 tog vi taxi hem, trötta.

Idag har de bara varit lugnt. Tittat på film hela dagen. Först tittade vi på "Seven pounds" med will smith. Den va väldigt speciell, mörk o tung, men ändå fin på nått sätt. Tycker ja verkligen att ni ska titta på.
Sen blev de "Patrik 1,5" Åhh va ja tycker sånna filmer är jobbiga, men de är väl nyttit att titta på antar jag. Pinsam va de helt enkelt, men de är de flesta svenska filmer.
Just nu tittar vi på "Step brothers", sjuk säger ja bara, sjuk.

Satt o skrev ner hockeyschemanen för BHC o Färjestad innan. Jag längtar så.

Baara 10 arbetsdagar kvar till semester.
Puss på er alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0